2008. június 23., hétfő

június 23-i hét Hold-állásai

A héten fogyásban van a Hold, ami azt jelenti, hogy az energiák bentről kifelé hatnak. Ezért azok a dolgok végezhetőek el könnyedén, amelyek a fogyasztásról, kitisztításról szólnak. A fogyókúra ideális ezen a héten, minden könnyebben ürül ki.
Hétfőn a Vízöntő zodiákusában áll a Hold, ekkor szellőztetni a lakásban, ill. az ágynemüket, de legfőképpen a gondolatainkat érdemes. Sok felesleges zakatoló gondolatcsírától lehet megszabadulni a szabadban, vagy alapos átlégzésse.
Kedden és szerdán a Halak jegyű Hold elsősorban a vízháztartásunkra van hatással. A vízhajtás könnyebben megy, akinek erre szüksége van, de elsősorban az érzelmek válnak fontossá. Úszni és moziba menni, romantikázni, virágot locsolni, nagymosást csinálni érdemes.
Csütörtök és péntek a Kos jegyű fogyó Holdé: ablakmosás, szálkásító edzés, túlpörgő energia levezetése, arcizom torna hasznos akkor.
Végül szombat és vasárnap a Bika zodiákusé: most érdemes megszabadulni olyan dolgoktól, amelyeket "valamire jó lesz" hozzáállással összegyűjtöttünk. A gyökeres növények fogyasztása, illetve a kertben azok gyomlálása ideális.

Nincsenek megjegyzések: