2008. október 21., kedd

Családfelállítás:oldások test-lélek-szellem szinten

Miért fontos, hogy egyénileg átlásd a családi sorsmintázatokat és utána felállítsd azokat térben? Azért, mert az igazi, áttörő változás akkor tud bekövetkezni, ha a fizikai (testi) - lelki - szellemi szinten is megtörténik az oldás.
Képzeld el, hogy összekoszolod magad és utána csak a piszkos ruhádat cseréled le. Ilyenkor csak részleges a megoldás, hiszen a tested még koszos, ezáltal a hangulatod is felemás. Viszont ha megfürdesz és új ruhát öltesz magadra, akkor a kedved is jobb és úgy érzed magad, mintha kicseréltek volna.
Így van ez egy blokk esetében is: érdemes feltérképezni, hogy honnan is származok, és onnan milyen sors-dinamikát örököltem. És érdemes térben felállítva, lélek-energetikai szinten is meghajolni a múlt előtt és elengedni azt. Ehhez persze előbb látnod kell, hogy honnan ered, és hogyan jelenik meg mindez a sorsodban. A térben való felállítás nagyon megrázó és felemelő tud lenni.
Javaslom, hogy indulj el feltérképezni, hogy honnan is származol, ismerd meg a családi történeteket, hogy megérthesd a magadét. Majd állítsd fel azt a morfogenetikus mezőben (családi tudattalan, szellemi mező) és hagyd, hogy végre megtörténhessen a továbblépés az életedben.
Ehhez nálam lehetőséged van a szellemi és a lelki szinten történő feltárásra és feloldásra.
Szellemi szinten történő oldás: információra épül
-családi sorsok átvizsgálása
-asztrológiai képlet összefüggéseinek elemzése
Lélek szinten történő oldás: a probléma térben való megjelenítésére épül
-családfelállítás
-sors-blokk felállítás
Fizikai szinten történő oldás: a szellemi és lelki szintű felismerések és oldások után, másfajta létszemlélettel él az ember, ami változást gyakorol a környezetére és problémáira.

Ha nem akarod tovább cipelni megoldatlan problémáidat, akkor szeretettel várlak először egyéni feltárásra és sors-blokk oldásra, majd csoportos felállításra. Természetesen szabad csak egyénileg foglalkozni a blokkoddal, ami így is nagyon hatásos. Viszont akkor a lélek szintjén való spontán oldódáshoz több időnek kell eltelnie.

Nincsenek megjegyzések: