2011. szeptember 27., kedd

Újhold


Ma újhold van, ami a Mérleg zodiákus és a Szűz csillagképben érvényesül. Újholdkor egy újabb ciklus indul el, ezért ekkor a legalkalmasabb az idő, hogy régi terveink valóra váltását elkezdjük.
A Mérleg zodiákus az a szakasz, ahol az emberi kapcsolatainkban tanulunk meg harmóniát teremteni, ahol rájövünk, hogy saját magunk érvényesítése akkor sikeresebb, ha figyelembe vesszük a többieket is.
A Szűz csillagkép pedig a kapcsolatokban való rendrakásra hívja fel a figyelmet. A Hold által ez lelki szükségletünkké válik most, vagyis a lelkünkben kell elsősorban elrendezni a viszonyainkat. Ezért érdemes ma egy kicsit elcsendesülni és elgondolkozni a fontos kapcsolatainkon, az esetleges problémákon és tisztázni magunkban a lényeget.
Ugyanakkor vigyázni kell arra is, hogy ma és holnap erős hangulatingadozásaink lehetnek, és amennyiben lelkünk mélyén megbántottság van, akkor az most az könnyen kirobban hat belülünk és további viszályok generálódhatnak. Fogyasszunk sok vizet, figyeljünk az érzéseinkre, lélelegezzünk mélyeket és hagyjuk hogy a napsütés átjárja lelkünket.

Nincsenek megjegyzések: